Senop Communications -verkkokauppa on uudistunut

Yli 500 ammattilaisviestinnän tuotettamme löytyvät nyt verkkokaupasta helpommin ja nopeammin.

Senop Communicationsin verkkokauppa on uudistunut. Uuden verkkokaupan toiminnallisuuksia on kehitetty vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, ja sen suunnittelussa on huomioitu käyttäjiltä vuosien varrella saamamme palaute.

Verkkokauppa on nyt aiempaa nopeampi, ja se on optimoitu toimimaan sujuvasti myös mobiililaitteilla. Lisäksi verkkokaupan tietoturva on entistäkin korkeammalla tasolla.

”Asiakkaillemme on aina vain tärkeämpää, että he pääsevät tutustumaan tuotteisiin ja tilaamaan niitä sujuvasti verkkosivujen kautta. Verkkokauppa on erinomainen mahdollisuus esitellä kattavasti yrityksen tarjontaa, ja sen avulla asiakkaat voivat helposti tarkistaa ja vertailla tuotetietoja. Meillä monessa tuotteessa käytettävyys on keskiössä. Mielestäni verkkokauppa onkin yrityksen 24/7-käyntikortti, jonka merkitys Senop Communicationsilla kasvaa vuosi vuodelta”, myyntijohtaja Toni Leppänen pohtii.

Sujuvampaa huoltoa ja tulevia lisäominaisuuksia

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman VIRVE-päätelaitteita, ruggeroituja tabletteja ja älylaitteita sekä haalarikamerat. Lisäksi saat meiltä esimerkiksi erilaiset kantovarusteet, antennit, hands free -tuotteet, kuulosuojaimet, suojalasit ja muut tarvikkeet, jotka parantavat laitteiden suorituskykyä ja käytettävyyttä.

Jos tarvitset laitteellesi huoltoa, Senop Communicationsin huoltotiimi Tampereella tarjoaa nopeaa ja luotettavaa huoltoa ja ohjelmointia käyttökuntoon kaikille laitteille ja Airbus-radioille. Verkkokaupassa uutena ominaisuutena huoltolähetteen pystyy nyt laatimaan ja täyttämään kokonaan verkkoselaimessa. Tulevaisuudessa verkkokauppaan on myös tarkoitus tuoda toivottuja lisäominaisuuksia, kuten mahdollisuus luoda asiakastili.

Tutustu uudistuneeseen verkkokauppaan osoitteessa kauppa.senop.fi!

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Toni Leppänen, puh. 040 571 4111, sähköp. toni.leppanen@senop.fi

Senop Communications on kumppanisi turvalliseen ja luotettavaan ammattilaisviestintään. Pitkä ja monipuolinen asiantuntemuksemme viranomaisten, puolustusorganisaatioiden ja yritysten viestintäratkaisuista takaa, että pystyt aina kommunikoimaan ja johtamaan tehokkaasti, nopeasti ja turvallisesti.