Senop Communications mahdollistaa nykyaikaisen ja tietoturvallisen viestinnän teollisuusalueilla

Senop Communications haluaa olla teollisuuden ykkösvaihtoehto kriittisessä ja ammattilaisviestinnässä. Kun ryhmäviestintä on helppoa ja nopeaa, koko yrityksen toiminta on sujuvampaa. Tämän on huomannut muun muassa Senopin pitkäaikainen asiakas, turvallisuuspalveluita teollisuudelle tarjoava KIP Service Oy.

Senop Communications (ent. Virve Tuotteet ja Palvelut Oy) tuottaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaille, jotka haluavat rakentaa juuri omiin tarpeisiinsa soveltuvaa turvallista ja vakaata viestintää. Yrityksellä on pitkä kokemus viranomaisviestinnästä, ja viime vuosina siitä on tullut myös teollisuuden luotettu yhteistyökumppani. Senop on tuonut parhaat käytännöt ja tuoteominaisuudet viranomaispuolelta yritysten käyttöön.

KIP Service Oy on ollut Senop Communicationsin asiakas jo vuodesta 2015 lähtien. KIP Service tarjoaa turvallisuus- ja ympäristöpalveluita sekä erilaisia tukipalveluita Kokkola Industrial Parkissa, joka on epäorgaanisen kemianteollisuuden ekosysteemi. Alueella toimii kymmeniä teollisuuslaitoksia ja palveluyrityksiä.

– Tärkein tavoitteemme on kriisiviestinnän ja -johtamisen varmistaminen. Siksi olemme pohtineet paljon riippumattomuutta ja huoltovarmuutta. Tehtaiden, vartijoiden, teollisuuspalokunnan ja viranomaisten pitää pystyä viestimään ja toimimaan joka tilanteessa – silloinkin, jos GSM-verkko kaatuu, tiivistää KIP Servicen turvallisuuspäällikkö Jussi Lång.

Yritys on integroinut viestintäkokonaisuuteen myös yksityisraiteilla kulkevan junaliikenteen ja sataman toiminnot. Jos jotakin tapahtuisi, vastaukset kysymyksiin mitä, missä ja milloin saataisiin nopeasti tietoja tarvitseville henkilöille.

Aito halu ratkaista asiakkaan ongelmat

Senop Communicationsin tarjoamista vaihtoehdoista KIP Service on valinnut käyttöönsä Virve-radiot. Aluksi radioita oli käytössä noin 20, nykyään jo 110.

– Arjessa suurin hyöty on se, että viestintä tavoittaa oikeat henkilöt heti. Yrityksissä voidaan puhua asioista sisäisesti, tai voimme tiedottaa kaikkia alueen toimijoita samanaikaisesti. Lisäksi esimerkiksi vartijoilla on oma puheryhmänsä, Lång kertoo. 

Hän on sekä tuotteiden että asiakaspalvelun osalta tyytyväinen siihen, että yhteistyökumppanina on juuri Senop.

– Senop Communicationsin yhteydenpito on välitöntä. He haluavat aidosti kuulla, millaisia ongelmia asiakkaalla on, ja ratkaista ne. Yhteistyö toimii, kun kummallakin puolella on ihmisiä, jotka kuuntelevat toisiaan ja vaihtavat ajatuksia.

Tutustu Senop Communicationsin yli 500 ammattilaisviestinnän tuotteeseen kätevästi verkkokaupassa osoitteessa kauppa.senop.fi, ja lue lisää vuokraus- ja leasingpalveluistamme täällä!