Ruggeroitu tabletti tai puhelin on ammattilaisen valinta vaativaan käyttöön

Ruggeroidut päätelaitteet on suunniteltu kestämään fyysistä rasitusta ja käyttöä haastavissa ympäristöissä. Tavallisiin kuluttajalaitteisiin verrattuna ruggeroitujen laitteiden rakenneominaisuuksia on vahvistettu, minkä ansiosta ne sietävät paremmin esimerkiksi iskuja, vettä ja pölyä.

Ruggeroitu tabletti tai älypuhelin on ihanteellinen rakennus- ja teollisuusympäristöihin sekä maasto-olosuhteisiin, joissa säätilat vaihtelevat ja laitteet joutuvat kovalle koetukselle. Ruggeroidut laitteet ovat pitkäikäisiä, luotettavia ja usein taloudellisesti edullisempia pitkällä aikavälillä, koska niiden korjaus- ja uusimistarve on pienempi. Parempi akun kesto ja turvaominaisuudet tekevät niistä erinomaisen valinnan ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävää ja luotettavaa laitetta haastaviin tehtäviin.

Etenkin näyttöjen teknologia on kehittynyt merkittävästi viime vuosina, ja monet ruggeroidut laitteet sisältävätkin nykyään kapasitiivisia näyttöjä, jotka on optimoitu tunnistamaan kosketuksen läpi paksujenkin materiaalien. Laitteiden käyttö on siten yhtä helppoa hansikkailla kuin paljain käsinkin.

Mitä eroa on osittain ruggeroidulla ja täysin ruggeroidulla laitteella?

Osittain ja täysin ruggeroidut laitteet eroavat toisistaan monin tavoin, ja erot on tärkeää huomioida, kun valitaan laitetta erilaisiin tarpeisiin.

Osittain ruggeroidut laitteet on suunniteltu kestämään jonkin verran enemmän kulutusta kuin tavalliset kuluttajalaitteet.

  • Ne ovat yleensä roiskeenkestäviä ja suojattuja lieviä pölymääriä vastaan.
  • Laitteet voivat kestää pudotuksia matalista korkeuksista ja ovat suojattuja normaaleilta kolhuilta.
  • Osittain ruggeroitu laite on erinomainen valinta ammattilaiselle, joka tarvitsee peruslaitetta kestävämmän ratkaisun.

Täysin ruggeroidut laitteet on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita.

  • Ne sietävät suuria lämpötilavaihteluita, rankkoja sateita ja pudotuksia korkeista korkeuksista.
  • Lisäksi ne ovat yleensä täysin vesitiiviitä ja pölynkestäviä.
  • Täysin ruggeroidut laitteet on tarkoitettu käytettäviksi todella vaativissa ympäristöissä, kuten rakennustyömailla tai sotilasoperaatioissa.

Ruggeroidun valintaan on monta syytä

Ruggeroidut laitteet tarjoavat paremman kestävyyden lisäksi monia muitakin etuja tavallisiin kuluttajalaitteisiin nähden.

Ruggeroidut laitteet ovat usein suunniteltu pitkäikäisiksi. Niiden komponentit ja materiaalit on valittu kestämään fyysisten rasitteiden lisäksi myös aikaa, mikä vähentää korvaamisen tarvetta ja tarjoaa parempaa vastinetta sijoitetulle pääomalle. Lisäksi ruggeroidut tabletit tarjoavat usein kuluttajalaitteita pidemmän takuuajan. Lisäksi näihin laitteisiin on mahdollista hankkia takuulaajennuksia, jotka tarjoavat lisäturvaa, varmuutta ja suorituskykyä koko laitteiden käyttöiän matkalle.

Monissa ruggeroiduissa laitteissa on parannettu akun kesto. Suuremmat akut ja tehokkaampi energianhallinta tarkoittavat, että laite toimii pidempään yhdellä latauksella. Tämä on erityisen tärkeää kenttätyössä, jossa latausmahdollisuuksia ei aina ole saatavilla.

Ruggeroiduissa laitteissa on monia erityisominaisuuksia, jotka tekevät niistä käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä. Esimerkiksi näyttöjen teknologia on usein optimoitu näkyvyydelle suorassa auringonvalossa ja käytettäväksi hansikkaiden kanssa. Lisäksi laitteissa on parempia liitäntämahdollisuuksia, kuten lisäportteja tai erityisiä moduuleita.

Oletko kiinnostunut ruggeroiduista laitteista? Tutustu ruggeroitujen puhelinten ja tablettien valikoimaamme Senop Communications -verkkokaupassa!