Ammattilaisviestinnän laitteiston

VUOKRAUS JA LEASING

Vuokraamme VIRVE-laitteita akuuttiin tarpeiseen tai pitkäaikaiseenkin käyttöön. Laaja nykyaikaisten viestintälaitteiden valikoimamme takaa, että löydämme tarpeisiisi parhaiten sopivat ratkaisut.

VUOKRAUS

LUOTETTAVAT RATKAISUT KAIKKIIN OLOSUHTEISIIN

Vuokralaitteemme sisältävät aina uusimmat ohjelmistopäivitykset ja radiot. Kaikki vuokralaitteet testataan aina perusteellisesti häiriöttömän toiminnan ja helpon käyttöönoton takaamiseksi.

Pystymme järjestämään käyttöösi nopeasti jopa 300 VIRVE-laitteen vuokrapaketin. Vuokrauspalvelumme kattaa myös erilaiset lisävarusteet, kuten kuulokkeet, laturit ja kuulosuojaimet.

VIRVE-laitteiden vuokraukseen sisältyvät:

  • VIRVE-radiolaitteet
  • VIRVE-liittymän
  • Ohjelmoinnin asiakkaan toiveiden mukaan

Joustavaan vuokrauspalveluumme kuuluu ohjelmointi sekä tarvittavien keskusteluryhmien luominen mm. yhteydenpitoon eri viranomaisten kanssa. Vuokrauspalvelumme sopii erinomaisesti erilaisille viranomaisille, urheilutapahtumiin, kilpa-ajotapahtumiin, konsertteihin ja festivaaleille sekä turvallisuuspalvelujen tarjoajille. Koulutamme myös tarvittaessa käyttäjiä laitteiden käyttöön.

LEASING

MUKAUTUVUUTTA VAIHTELEVIIN TARPEISIIN

Leasing on huoleton ja helppo ratkaisu laadukkaiden ammattilaisviestintälaitteiden hankkimiseksi määrätyksi ajaksi. Leasing takaa, että käytössäsi ovat aina uusimmat laitteet ilman, että pääomaa tarvitsee sitoa mahdollisesti vanhenevaan kalustoon. Laajasta valikoimastamme löydät taatusti tarpeisiisi parhaiten sopivat laitteet.

Leasing-palvelumme kattaa VIRVE-laitteet, älypuhelimet, käsiradiot sekä ajoneuvoradiot. Leasing-sopimusten kestot vaihtelevat 24 kuukaudesta 36 kuukauteen. Huolto sisältyy aina leasing-palveluun. Kaikki laitteet pyyhitään ja/tai hävitetään tietoturvallisesti leasing-jakson päättyessä.

  • Tiedät mistä maksat – vaivattomuutta budjetointiin
  • Ei sidottua pääomaa
  • Huoletonta leasingpalvelua – huolto sisältyy aina hintaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Luottamus ansaittu

KUINKA VOIMME AUTTAA?

OTA YHTEYTTÄ

Asiakaspalvelu
senop.communications@senop.fi
+358 (0)800 188 011

Toni Leppänen

Sales Director

Senop Communications

+358 (0)40 571 4111

Jesse Lohtander

Technical Sales Manager

Senop Communications

+358 (0)50 573 7055

Teemu Lahtinen

Sales Negotiator

Senop Communications

+358 (0)50 473 2888
  • Hyväksyn, että tietojani voidaan tallentaa ja käsitellä Senopin tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin.

  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.