Senopille merkittävä tilaus Kongsberg Defence & Aerospace AS:ltä

Senop Oy on saanut Kongsberg Defence & Aerospace As:ltä merkittävän vientitilauksen integroitujen tulenjohtokeskusten toimittamisesta kansainväliseen NASAMS-projektiin. Sopimus koostuu kontteihin integroiduista tulenjohtokeskuksista ja varaosista.

Integroitu tulenjohtokeskus eli Fire Distribution Center (FDC) on toimivaksi todistettu ja laajasti käytössä oleva ilma- ja pintatorjuntajärjestelmien BMC4I-moduuli, joka mahdollistaa skaalautuvan, mobiilin ja intuitiivisen johtojärjestelmän nykyisille ja tuleville ilma- ja pintatorjunnan tehtäville. FDC integroi järjestelmän sensorit, viestilaitteet ja ohjuksien laukaisualustat operatiiviseksi kokonaisuudeksi.

Sopimus on jatkumoa Senopin ja Kongsbergin pitkään jatkuneelle yhteistyölle, joka sai alkunsa Suomen NASAMS-ilmatorjuntajärjestelmän hankinnasta vuonna 2009. Suomen järjestelmähankinnasta alkaen Senop on osallistunut Kongsbergin NASAMS-vientiprojekteihin luottotoimittajana.

”Pitkäaikainen yhteistyömme perustuu luottamukseen, kovaan työhön, saumattomaan yhteistyöhön ja loistavaan henkilöstöömme”, sanoo Senopin toimitusjohtaja Aki Korhonen.

Lisätietoja antaa: Toimitusjohtaja Aki Korhonen, Senop Oy, puh. 020 734 3500 (vaihde), aki.korhonen@senop.fi

Senop on luotettu suomalainen puolustus- ja turvallisuusalan korkealaatuisten pimeänäköratkaisujen ja vaativien järjestelmäintegraatiopalvelujen tuottaja sekä turvallisen viranomais- ja ammattilaisviestinnän asiantuntija. Senopin missiona on olla asiakkailleen luotettava tilannetietoisuuden ja vaikuttamisen mahdollistaja kaikissa olosuhteissa.

Senop tarjoaa vaativaan käyttöympäristöön suunniteltuja ja korkean suorituskyvyn omaavia pimeänäkölaitteita, optroniikkaa ja tietoturvallisia viestintäratkaisuja sekä vaativia järjestelmäintegrointipalveluja puolustus- ja turvallisuusalan toimijoille sekä kriittisen infrastruktuurin organisaatioille. Millog-yhtiöihin ja Patria-konserniin kuuluva Senop toimii neljällä paikkakunnalla ja työllistää lähes 70 asiantuntijaa.

www.senop.fi