Haemme ostajaa Lievestuoreen toimipaikallamme

Haemme ostajaa Lievestuoreen toimipaikallamme.

Työssäsi vastaat liiketoiminnan operatiivisista hankinnoista yhdessä projekti- ja hankintaorganisaation kanssa. Tehtäviisi kuulu muun muassa hankintojen suunnittelu ja kilpailutus, tarjouspyyntöjen ja ostotilauksien tekeminen, tilauksien ja toimitusten valvonta, vienti ja tuontihuolinta, reklamaatioiden tekeminen, valittujen toimittajien suorituskyvyn seuranta ja ostolaskujen käsittely. Työssä on mahdollista osallistua myös hankintatoimen kehittämistehtäviin. 

Mitä toivomme sinulta?

  • Tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus 
  • Aiempaa kokemusta hankintatoimesta sekä ymmärrystä ostoprosesseista
  • Sujuvaa suomen ja englannin taitoa
  • Teknisten piirustusten lukutaitoa ja/tai kokemusta alihankintaostoista
  • Hyvää tietoteknistä osaamista (tuotannonohjausjärjestelmät)
  • Aikaansaavaa, yhteistyökykyistä työotetta ja hyviä kommunikointitaitoja
  • Kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta
  • Työ edellyttää matkustusvalmiutta 
  • Eduksi katsomme toimialatuntemuksen puolustusvälineteollisuudesta
  • Mekaniikan, optiikan ja elektroniikan tuntemus katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Senopista työnantajana tai työyhteisönä? Soita rohkeasti ja kysy lisää ostopäällikkö Tuukka Saarelalta, puh. 040 637 2202 tai johtaja, operaatiot Jenni Lähteenmäeltä, puh. 040 869 2421. Tuukalle voit soittaa seuraavasti: 4.4.2022 klo 15-16, 5.4.2022 klo 15-16 tai 6.4.2022 klo 15-16. Jennin tavoitat seuraavina aikoina: 7.4.2022 klo 15-16 ja 8.4.2022 klo 8-9

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 12.4.2022 mennessä.

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.