Haemme Ostajaa Kangasalle

Haemme ostajaa Kangasalle vahvistaaksemme Operaatioiden hankintatoimea. Toimit yhteistyössä myynnin, projektitiimien ja tuotannon kanssa. Pääasialliset työtehtäväsi ovat ostotilausten tekeminen ja niiden päivittäminen muutostilanteissa, tilausten ja toimitusten valvonta, vienti- ja tuontihuolinta, toimittajien reklamointi virhetilanteissa, valittujen toimittajien suorituskyvyn seuranta sekä myynnin tarjouslaskentaan osallistuminen. Työssä on myös mahdollista osallistua hankintatoimen kehittämistehtäviin. Raportoit tehtävässä Senopin Operaatioiden johdolle.

Työtehtävän vastuut tarkentuvat tehtävään valittavan henkilön osaamisten ja kyvykkyyksien mukaisesti. Tässä tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää osaamistasi hankintatoimen parissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

• hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

• tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta

• teknisten piirustusten lukutaitoa ja/tai kokemusta alihankintaostoista

• ostoprosessin ymmärrystä sekä halua kehittää toimintaa

• hyvää tietoteknistä osaamista (ERP-järjestelmät, toimistosovellukset)

• aikaansaavaa, yhteistyökykyistä työotetta ja hyviä kommunikointitaitoja

• kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin, pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta

• toimialatuntemusta puolustusvälineteollisuudesta.

Tarjoamme innostuneen työyhteisön tuen, hyvät kehittymismahdollisuudet ja itsenäisen, laaja-alaisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä Mervi Tuomaisen puoleen, puh. 040 5777 487 / mervi.tuomainen@senop.fi Mervin tavoitat puhelimitse seuraavina ajankohtina: 4.2 klo 13-15, 5.2 klo 9-11, 10.2 klo 13-15 ja 12.2 klo 9-11.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä täällä.

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.