Haemme optroniikan tuoteperheen tuotepäällikköä

Senop on huippuluokan optroniikan edelläkävijä Pohjoismaissa.

Senop on huippuluokan optroniikan edelläkävijä Pohjoismaissa ja seuraavaksi haluamme tehdä saman Euroopassa. Tule rakentamaan kasvumatkaa kanssamme optroniikan tuoteperheen tuotepäällikkönä.

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden pimeänäkölaitteita ja muita edistyksellisiä optroniikkaratkaisuja osana osaavaa ja kasvunnälkäistä tiimiä. Toimit tuotepäällikkönä Lievestuoreen-toimipaikassamme, vastaat oman tuoteperheesi tuotehallinnasta, kehityssuunnitelmasta ja tuotantoon siirrosta.

Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen, tuotannon, myynnin ja markkinoinnin, sekä asiakasrajapinnan kanssa. Monipuolinen tehtävänkuva sisältää mm. tuotedokumentaation luontia ja ylläpitoa, myynnin ja markkinoinnin tukitehtäviä sekä loppukäyttäjien kouluttamista.

Menestyksemme perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen, vahvaan suunnitteluosaamiseen sekä laadukkaaseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun. Odotamme sinulta paitsi kokemusta ja näyttöä tuotehallinnan osa-alueilta myös määrätietoista ja järjestelmällistä työotetta sekä valmiutta matkustaa etenkin kotimaassa, mutta satunnaisesti myös ulkomailla. Tekninen tai kaupallinen koulutus sekä aikaisempi kokemus tuotehallinnasta antaa hyvät lähtökohdat tehtävässä onnistumiseen. Optoelektronisten tuotteiden ymmärys ja toimialatuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle innostuneen työyhteisön tuen sekä itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän käyttää ja kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Jos haluat lisätietoja, voit kääntyä tuoteryhmäjohtaja Otto Valkosen puoleen 040 315 7680, otto.valkonen@senop.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta pian – Käymme hakemuksia läpi ja pidämme ensimmäisiä haastatteluita jo hakuajan aikana. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.5.2021 mennessä osoitteessa https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1730