Haemme optroniikan tuotekehityksen projektipäällikköä

Senop on huippuluokan optroniikan edelläkävijä Pohjoismaissa.

Senop on huippuluokan optroniikan edelläkävijä Pohjoismaissa ja seuraavaksi haluamme tehdä saman Euroopassa. Tule rakentamaan kasvumatkaa kanssamme optroniikan tuotekehityksen projektipäällikkönä.

Meillä pääset kehittämään tulevaisuuden pimeänäkölaitteita ja muita edistyksellisiä optroniikkaratkaisuja osana osaavaa ja kasvunnälkäistä tiimiä. Toimit projektipäällikkönä Lievestuoreen toimipaikassamme, ohjaat Senopin omia suunnittelijoita vaativissa suunnittelutehtävissä sekä vastaat alihankinnasta. Monipuolinen tehtävänkuva sisältää mm. tutkimusta, tuotekehitystä ja laitesuunnittelua. Myös optoelektronisiin järjestelmiin liittyvä testaus ja mittalaitetekniikka tulevat sinulle tutuksi.

Menestyksemme perustuu asiakastarpeiden ymmärtämiseen, vahvaan suunnitteluosaamiseen sekä laadukkaaseen ja kokonaisvaltaiseen palveluun. Odotamme sinulta paitsi kokemusta ja näyttöä vaativasta laitesuunnittelusta myös innovatiivista ja ratkaisulähtöistä asennetta, projektinhallintaosaamista sekä valmiutta matkustaa satunnaisesti etenkin kotimaassa. Esimerkiksi diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus mekaniikan, elektroniikan tai konetekniikan alalta antaa hyvät lähtökohdat tehtävässä onnistumiseen.

Tarjoamme sinulle innostuneen työyhteisön tuen sekä itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän käyttää ja kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Jos haluat lisätietoja, voit kääntyä tuotekehitysjohtaja Isto Nirosen puoleen 040 3157 628, isto.nironen@senop.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta pian – Käymme hakemuksia läpi ja pidämme ensimmäisiä haastatteluita jo hakuajan aikana. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.5.2021 mennessä osoitteessa https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1729