Haemme optroniikan toimitusprojektien projektipäällikköä

Senop on huippuluokan optroniikan edelläkävijä Pohjoismaissa.

Tule rakentamaan kasvumatkaa kanssamme optroniikan toimitusprojektien projektipäällikkönä.

Millainen mahdollisuus sinua odottaa?

Toimit projektipäällikkönä Lievestuoreen toimipaikassamme, noin 25 minuutin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Projektinhallinnan ammattilaisena suunnittelet ja viet optroniikan toimitusprojektit tehokkaasti läpi huolehtien sopimus ja asiakasvaatimusten, aikataulun, taloudellisten ja laadullisten reunaehtojen täyttymisestä. Projektipäällikkönä vastaat myös projektin riskienhallinnan kokonaisuudesta. Suunnittelet ja johdat projektin työskentelyä ja toimit osana eri sidosryhmistä muodostuvaa projektitiimiä. Vastaat asiakaskommunikaatiosta sekä raportoit projektin etenemää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, jossa sinulla on mahdollista vaikuttaa laaja-alaisesti projektin eri vaiheisiin. Työkielenäsi tulee olemaan sekä suomi että englanti.

Millainen mahdollisuus sinua odottaa?

Odotamme sinulta kokemusta projektinhallinnasta muun muassa suunnittelusta, aikataulutuksesta, riskienhallinnasta ja laadun varmistamisesta. Toivomme, että sinulla on lisäksi kokemusta kustannuslaskennasta ja hallitset projekteihin liittyvän raportoinnin. Tehtävässä menestymistäsi tukee korkeakoulututkinto esimerkiksi tekniseltä tai tuotantotalouden alalta. 

Toimit työssäsi laajasti erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten pääset hyödyntämään hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojasi. Projektinhallinnassa tarvitaan laajojen kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Katsomme eduksi puolustusteollisuuden toimialatuntemuksen sekä ISO9001 ja AQAP -standardien tuntemuksen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle innostuneen työyhteisön tuen sekä itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän käyttää ja kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. Meillä on käytössä joustava työaika ja etätyömahdollisuus. 

Jos haluat lisätietoja, voit kääntyä Otto Valkosen puoleen puh. 040 315 7680.

Kuulisimme mielellämme sinusta pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.11.2021 mennessä.

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.