Haemme laatu- ja ympäristöpäällikköä

Haemme laatu- ja ympäristöpäällikköä Lievestuoreen toimipaikallamme.

Millainen mahdollisuus sinua odottaa?

Tärkeimpiin vastuualueisiin laatu- ja ympäristöpäällikkönä sinulle kuuluu Lievestuoreen toimipaikan laadun kehittäminen, alihankintaketjun laadunvarmistus sekä ympäristöjärjestelmän ylläpito. Osallistut myös tuotekehitysprojektien sekä toimitusprojektien laadunvarmistukseen sekä toimintajärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu myös toimittaja-arvioinnit ja pääset osallistumaan myös sisäisiin sekä ulkoisiin auditointeihin.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja laadun varmistamisen menetelmistä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (insinööri tai vastaava), kokemusta ja/tai kiinnostusta turvallisuus- ja puolustusvälineteollisuutta kohtaan sekä osaamista työturvallisuus- ja ympäristöjärjestelmistä. ISO9001 laatustandardin tuntemus on edellytys työssä onnistumiseen. AQAP2110 -standardin tuntemus luetaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.

Lisätiedot & hakeminen

Tarkemmin työtehtävästä sekä työyhteisöstä voit kysyä:
Laatupäällikkö Riitta Nykäseltä puh. 040 1400 780 ja riitta.nykanen@senop.fi. Riitan tavoitat ma 30.5. klo 13-16 ja ke 1.6. klo 9-11.
Operaatiot Johtajalta, Jenni Lähteenmäeltä puh. 040 8692 421 ja jenni.lahteenmaki@senop.fi. Jennin tavoitat pe 3.6. klo 14-15.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 5.6.2022 mennessä täällä.

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.