Haemme Integrointi liiketoiminnan projektipäällikköä

Senop
Tule jatkamaan kasvumatkaa kanssamme INTEGROINTI LIIKETOIMINNAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖNÄ

Millainen mahdollisuus sinua odottaa?

Toimit projektipäällikkönä Kangasalan toimipaikassamme, joka sijaitsee n. 10 min ajomatkan päässä Tampereelta. Projektinhallinnan ammattilaisena suunnittelet ja viet integrointiprojektit tehokkaasti läpi huolehtien sopimus ja asiakasvaatimusten, aikataulun, taloudellisten ja laadullisten reunaehtojen täyttymisestä. Projektipäällikkönä vastaat myös projektin riskienhallinnan kokonaisuudesta. Suunnittelet ja johdat projektin työskentelyä ja toimit osana eri sidosryhmistä muodostuvaa projektitiimiä. Vastaat asiakaskommunikaatiosta sekä raportoit projektin etenemää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Projektipäällikkö osallistuu myyntivaiheen tarjouslaskentaan, teknisiin palavereihin ja mahdollisesti sopimusneuvotteluihin. Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, jossa sinulla on mahdollista vaikuttaa laaja-alaisesti projektin eri vaiheisiin. Työkielenäsi tulee olemaan sekä suomi että englanti.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta kokemusta projektinhallinnasta muun muassa suunnittelusta, aikataulutuksesta, riskienhallinnasta ja laadun varmistamisesta. Toivomme, että sinulla on lisäksi kokemusta kustannuslaskennasta ja hallitset projekteihin liittyvän raportoinnin. Tehtävässä menestymistäsi tukee korkeakoulututkinto esimerkiksi tekniseltä tai tuotantotalouden alalta.

Toimit työssäsi laajasti erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten pääset hyödyntämään hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojasi. Projektinhallinnassa tarvitaan laajojen kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta. Tehtävässä tarvitaan myös matkustusvalmiutta, sillä työssäsi matkustat niin kotimaassa kuin ulkomailla. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen sekä englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Katsomme eduksi puolustusteollisuuden toimialatuntemuksen sekä ISO9001 ja AQAP -standardien tuntemuksen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle innostuneen työyhteisön tuen sekä itsenäisen ja laaja-alaisen tehtävän käyttää ja kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. Meillä on käytössä joustava työaika ja etätyömahdollisuus.

Jos haluat lisätietoja, voit kääntyä Jenni Lähteenmäen puoleen, puh. 040 869 2421. Jennin tavoitat seuraavina aikoina: perjantaina 10.9.2021 9.00-11.00, tiistaina 14.9.kello 13.00-14.00 ja perjantaina 17.9 kello 10.00-11.00

Kuulisimme mielellämme sinusta pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2021 mennessä täällä.

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.