Etsimme osaajaa Konfiguraationhallinnan vastaavan tehtävään

Olisitko sinä etsimämme osaaja Konfiguraationhallinnan vastaavan tehtävään? Toimit Senop Oy:ssa omien tuotteiden ja hankkeiden konfiguraationhallinnasta vastaavana. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta konfiguraationhallinnan tehtäväkentästä. Odotamme sinulta osaamista ja kokemusta tuotetiedonhallintaohjelmistoista sekä meillä käytössä olevasta, M-Files dokumenttienhallintaohjelmistosta. Myös toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus ja projektinhallintakokemus katsotaan eduksi. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutustausta sekä mahdollisesti alan työkokemusta ja hallitset suomen kielen lisäksi englannin työkielenä. Olet työskentelytyyliltäsi tarkka ja kärsivällinen ja haluat myös kehittää omaa osaamistasi ja yhtiön konfiguraationhallintaa. Pystyt itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn sekä erilaisten sidosryhmien kanssa toimiminen on sinulle luontaista. 

Toimenkuvaasi kuuluu:

•    Toimitusprojektien konfiguraationhallinnan suunnittelu ja dokumentointi

•    Tuotteen tai projektin konfiguraatioyksiköiden tunnistaminen projektin tai tuotekehityksen kanssa

•    Tuotteen elinjakson aikaisten tuoterakenteiden (versioiden) ylläpito ja muutosten hallinta

•    Baseline luominen ja jäädyttäminen katselmuksien yhteydessä 

•    Konfiguraatioiden auditointi sekä as built listojen luominen ja päivitys

•    Muutoshallinta työryhmän vetovastuu

•    Dokumenttienhallintajärjestelmän käyttäminen ja ylläpito

Tarjoamme innostuneen työyhteisön tuen, hyvät kehittymismahdollisuudet ja itsenäisen, laaja-alaisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. Toimipaikkasi voi olla joko Lievestuoreella tai Kangasalla ja tehtävässä toimiminen edellyttää satunnaista matkustusvalmiutta kotimaassa. 

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä Jenni Lähteenmäen puoleen, puh. 040 869 2421, jenni.lahteenmaki@senop.fi.  Jätä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä täällä.

Huomioithan, että Senopissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.